Regia: Alexandru Darie
Scenografie şi costume: Irina Solomon
Theremin: Dorit Chrysler
Culoare dominantă: roşu sîngeriu.
Şi, desigur, design propus de Mihai Popescu, proiecţii speciale gîndite de Daniel Gontz şi lighting adus de Marius Berciu. Altfel spus, un nou eveniment de octombrie Campari, în linia celor similare desfăşurate în Milano, Buesnos Aires sau
Şase săli amenajate - în perfect spirit camparian - drept încăperi de bal (unde a fost proiectată o defilare a fantomelor), dining room (în stil boticellian decorat), cameră a oglinzilor sau a pasiunii (în catifea roşie tapetată), şi-au aşteptat invitaţii cărora li s-a oferit şansa interacţionării inedite cu valorile brandului.
„Campari este un brand ce te provoacă la neconvenţional.** Reuşeşti să «convieţuieşti» cu el dacă uiţi tot ce ai învăţat că ar însemna mecanisme în publicitate.”, declara Claudiu Leonte, General Manager Luna Promotions.
Via
Melanj artistic de muzică şi teatru, într-un decor avangardist (o tipografie dezafectată, în pragul demolării), evenimentul Campari al anului 2006 a fost un prim exerciţiu de rafinament extravagant: suprarealista „punere în scenă” a purtat amprenta regizorului român de teatru contemporan amintit, originale cosmetizări şi coafuri (asigurate de Alexandru Abagiu, respectiv de Geta Voinea) au nuanţat inedita prezentare a fashion-show-ului marca Adrian Oianu - designer care a subliniat dualitatea umană, prin aducerea pe scenă a unor perechi de gemeni purtînd creaţii în stiluri contrastante -, în aceeaşi linie a opozanţei, muzica fiind oferită de contrabasistul jazzman Vlaicu Golcea, pe ritmurile trip-hopului promovat de Electric Brother.
Astfel, cei cca. 30 de artişti performînd în varii domenii, de la scenografie la pictură sau de la muzică la actorie, au comunicat într-o manieră unică şi spectaculoasă valorile unui brand ce emană originalitate.
* A doua astfel de manifestare.
** Brandul Campari s-a raliat de la începuturi valorilor artei: anii ’20 au adus colaborarea cu Fortunado Depero, artist urbanist, alte parteneriate notabile fiind cele cu Franz Marangolo, Bruno Munari, Franco Scepi, Federico Fellini şi Tarsem.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu